Hirschman hoppas på seger

Tio mål på sex matcher. Peter Hirschman är Vimmerby IBK:s hetaste anfallare. I söndags sköt han VIBK:s segermål med 48 sekunder kvar. I kväll hoppas han på en ny triumf, hemma mot obesegrade serieledarna Mullsjö.

Peter Hirschman hoppas på nya mål och poäng för VIBK mot Mullsjö ikväll.

Peter Hirschman hoppas på nya mål och poäng för VIBK mot Mullsjö ikväll.

Foto:

Innebandy2007-10-25 06:57

Vimmerby IBK har tagit nio poäng på sex matcher.
I de tre vinstmatcherna har anfallaren Peter Hirschman varit stor segerorganisatör. I bortamatchen mot Slätafly satte han det avgörande 5-4-målet, i hemmatriumfen mot 7-härad gjorde han fyra av de elva hemmamålen, och senast i söndags gjorde han det avgörande målet till 6-5, med 48 sekunder kvar av matchen.

Till Kambodja igen?
Men det finns mer att ta ut av Hirschman - som kom in sent i VIBK-laget.
-Jag känner mig fortfarande långsam, och seg i huvudet. Det har varit mycket jobb och jag har inte hunnit träna ikapp. Men förhoppningsvis känns det bättre efter jul. Jag har ju dessutom inte gjort en enda assist än, säger Peter Hirschman, som ligger på en total fjärde plats i division 1 södras målliga.
Hirschman avbröt förra säsongen när det stod klart att VIBK inte hade chans på elitseriekval - och drog till Kambodja där hans sambo har en affärsrörelse.
-Det kan bli en ny Kambodjatripp, men förhoppningsvis blir det efter säsongen. Mitt mål är att slutföra säsongen med VIBK.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!