HM IS avgjorde mot Aneby SK i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget HM IS och gästande Aneby SK var jämn ända till den tredje perioden.

Hjältevad Mariannelunds IS vann mot Aneby SK

Innebandy2023-01-13 21:39

Där avgjorde HM IS och vann matchen i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy med 5-4 (1-2, 2-1, 2-1).

- Säsongens bästa laginsats var avgörande idag, tyckte HM IS:s tränare Robert Karlsson, efter matchen.

Segern var HM IS:s fjärde på de senaste fem matcherna.

Aneby SK tog ledningen efter 4.02, genom Henning Lööv framspelad av John Johannesson.

HM IS kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 4.40 gjorde Melvin Adolfsson mål på pass av Daniel Johansson.

Aneby SK tog ledningen på nytt efter 17.55, genom Lukas Lindgren på pass av Melker Pettersson.

Efter 3.09 i andra perioden nätade Jimmy Risberg, framspelad av Isak Johansson och kvitterade för HM IS.

Aneby SK:s John Johannesson gjorde 2-3 efter 6.43 på pass av Melker Pettersson.

HM IS:s Isak Johansson gjorde 3-3 efter 17.57 på pass av Gustav Stejdahl.

HM IS startade också tredje perioden starkast. Laget gick upp till en 5-3-ledning genom mål av Emil Sjökvist innan Aneby SK svarade och gjorde 3-3 genom Henning Lööv.

HM IS har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Aneby SK har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var HM IS:s andra uddamålsseger den här säsongen.

HM IS ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Aneby SK är på sjunde plats.

HM IS tar sig an Vimmerby B i nästa match borta lördag 21 januari 15.00.