HM IS B chanslöst mot Gränna B

HM IS B hade en tuff match mot Gränna B i division 4 Småland norra herr i innebandy, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 2-16 (1-1, 0-6, 1-9).

Gränna AIS B vann mot Hjältevad Mariannelund IS B

Innebandy2023-11-12 18:09

Gästerna HM IS B startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 38 sekunder slog Johan Adolfsson till framspelad av Robert Karlsson.

Gränna B kvitterade till 1-1 efter 7.49, när Casper Moberg slog till på pass av Hani Johansson.

Gränna B tog också ledningen efter 20.34, när Hampus Lackemo fick träff framspelad av Casper Moberg.

I andra perioden var Gränna B starkast och gick från 2-1 till 8-1 genom mål av Sixten Hovbäck, Henric Löw Svensson, Oscar Ekman, Samuel Eriksson, Emil Hagbardsson och Casper Moberg. Gränna B var långt ifrån nöjt där. Även i tredje perioden var det Gränna B som var starkast. Laget vann perioden med hela 9-1 och matchen med 16-2.

Gränna B:s Henric Löw Svensson stod för ett mål och tre assists, Casper Moberg gjorde två mål och två målgivande passningar, Mohammed Amin gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Isak Karlsson gjorde tre mål.

HM IS B har startat svagt och är helt utan poäng efter tre spelade matcher. Gränna B tog nu sin första seger.

I nästa omgång har HM IS B Husqvarna B borta i Huskvarna Sporthall, fredag 17 november 20.00.