HM IS B vann mot Craftstaden IBK Oskarshamn B - trots underläge

Inför sista perioden var Craftstaden IBK Oskarshamn B i ledningen med 3-2 i Furulundshallen.

Innebandy2021-10-22 21:53

Men HM IS B vände och vann. Till slut blev det 5-4 i matchen i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy.

Första perioden blev mållös. Craftstaden IBK Oskarshamn B gick med två raka mål i andra perioden upp i en 0-2-ledning, innan HM IS B svarade, och gick ikapp. Kvitteringen stod Emil Sjökvist för framspelad av Marcus Edgren efter 3.41.

I slutminuterna var det dock Craftstaden IBK Oskarshamn B som tog greppet. Erik Jonsson gjorde matchavgörande 2-3 efter 14.26, på pass av Emrick Moberg. HM IS B gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 2-3 till ledning med 5-3 på bara 4. 34.

Oliver Moberg reducerade förvisso, men närmare än 5-4 kom inte Craftstaden IBK Oskarshamn B.

Noterbart är attHM IS B:s Emil Sjökvist gjorde tre mål och Jimmy Risberg stod för tre poäng, varav ett mål.

Båda lagen har haft en tuff start på serien. HM IS B tog nu sin första seger och Craftstaden IBK Oskarshamn B är helt utan poäng efter tre spelade matcher.

I nästa omgång har HM IS B Aneby SK borta i FB-hallen, lördag 30 oktober 17.00.