HM IS starkast i derbyt mot VIBK

HM IS tog en väntad seger i derbyt borta mot Vimmerby IBK. Trots att VIBK stretade emot bra var det HM som vann med 5-1.

HMIS vann derbyt i damernas division III borta mot VIBK. Foto: Ossian Mathiasson

Innebandy2014-12-22 08:02

Bortalaget fick en flygande start på matchen och ledde med 2-0 redan efter sju och en halv minut. Detta efter mål av Elisé Rundgren Ingvarsson och Elin Andersson. Klara Eklund reducerade sedan för Vimmerby innan Maria Karlsson gjorde periodens sista mål fram till 3-1 för HM IS.

Mållöst i andra
Den andra perioden slutade mållös. I den sista tredjedelen gjorde bortalaget ytterligare två mål (Emilia Rosenquist och Elisé Rundgren Ingvarsson) och fastställde därmed slutresultatet till 5-1.