HM IS tog ny seger

HM IS fortsätter starkt i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy.

Westervik IBK B förlorade mot Hjältevad Mariannelunds IS

Innebandy2024-01-20 15:21

När laget mötte Westervik B borta i Bökensved Sporthall på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 8-5 (1-2, 3-3, 4-0). I och med detta har HM IS fem segrar i rad.

- Tycker vi vinner rättvist. Vi kom inte upp i rätt nivå i de två första perioderna, men i 3:e tycker jag spelet blir bättre och vi går ifrån målmässigt, tyckte HM IS:s tränare Robert Karlsson, efter matchen.

Westervik B var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-1.

Andra perioden slutade 3-3 och ställningen efter två perioder var 5-4.

HM IS gjorde dock fyra raka mål i tredje perioden och gick från underläge 5-4 till ledning med 5-8. Risbergs 5-8-mål kom med 03.52 kvar av matchen. Därmed tog laget en säker seger.

Emil Sjökvist gjorde ett mål för HM IS och spelade fram till två mål.

Det här betyder att Westervik B ligger kvar på femte plats i tabellen, och HM IS på andra plats.

I nästa omgång har HM IS Husar hemma i Furulundshallen, fredag 26 januari 19.30.