HM IS vann mot Husar B

Hemmalaget HM IS tog hem de tre poängen efter seger mot Husar B i division 4 Småland nordvästra herr i innebandy. 12-8 (3-2, 5-4, 4-2) slutade matchen på fredagen.

Hjältevad Mariannelunds IS vann mot IBK Husar B

Hjältevad Mariannelunds IS vann mot IBK Husar B

Foto: Montage

Innebandy2024-10-11 21:29

- Det var en svår match för oss då vi saknade en del spelare och hade svårt att få kemi i uppställningarna. Vi laborerade en hel del, men fick inte ut det vi ville ändå. Framför allt försvarsmässigt brister vi och borde släppt betydligt färre mål. Men så är det ibland och vi får ändå med oss tre poäng vilket var det viktiga. Men i övrigt tror jag ingen i laget är nöjd med vårt spel över 60 minuter och vi är sugna på revansch framöver, kommenterade HM IS:s tränare Robert Karlsson efter matchen.

I första perioden var det HM IS som spelade bäst. Laget vann perioden med 3-2.

Även i andra perioden var det hemmalaget som var starkast. Laget vann perioden med 5-4 och ställningen efter två perioder var 8-6.

HM IS startade också tredje perioden bäst. Laget gick från 8-6 till 11-6. Men Husar B svarade och gjorde 11-7.

Därefter var det dock HM IS som avgjorde. Laget gjorde 12-7 med tio minuter kvar att spela genom Melvin Sallander på pass av Adam Adolfsson. Husar B hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 12-8.

HM IS:s Jimmy Braf stod för tre mål och fyra assists, Gabriel Rickardsson gjorde fyra mål och spelade dessutom fram till ett mål, Robert Karlsson gjorde tre mål och Jimmy Risberg hade tre assists.

HM IS vann senast lagen möttes, 2020, med 12-1 i Furulundshallen.

Nästa motstånd för HM IS är Hovslätt. Lagen möts fredag 18 oktober 20.00 i Jönköpings Idrottshus.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!