Hon blev tvåmålsskytt för IBK Svala

IBK Svala, som är jumbo i damernas division två, kunde inte göra något åt serietvåan Craftstadens IBK Oskarshamn B på hemmaplan under fredagen. Gästerna vann med 11–2.

Thea Karlsson gjorde Svalas båda mål mot Craftstaden.

Innebandy2020-01-25 13:07

Gästerna gick upp till en 2–0-ledning i slutet av den första perioden och utökade sedan till 3–0 i början på den andra. Svala reducerade dock genom Thea Karlsson på pass från Bam Phonraksa men Craftstaden gjorde fyra snabba och hade 7–1 mot slutet av period två. Då fick Svalas Thea Karlsson in en till boll, den här gången assisterad av Lisa Hultgren.

Det blev inga fler mål för Svalas del under matchen utan Craftstaden såg till att stänga tillställningen med ytterligare fyra mål i den tredje perioden. Slutresultatet skrevs till 11–2 för bortalaget.

Svala är kvar på en poäng i botten av division två.