"JC" gör innebandycomeback

Efter ett par säsongers uppehåll gör Johan "JC" Carlsson comeback i Vimmerby IBK. - Det ska bli jäkligt skoj, säger han inför kvällens viktiga hemmamöte mot Barnarp.

Johan Carlsson spelar med Vimmerby IBK i kväll.

Johan Carlsson spelar med Vimmerby IBK i kväll.

Foto:

Innebandy2011-11-18 07:28

De senaste åren har Johan Carlsson varit en av Vimmerby IF:s allra viktigaste spelare i fotboll. Innebandykarriären la han på hyllan för ett par år sedan.
Nu är det alltså dags igen.
- Jag pratade med "Matte" (Mathias Westerling-Jansson) och vi kom överens om att jag skulle köra igång igen. VIBK har mycket skador och sjukdomar på backsidan och då var det läge för mig. Jag ska spela fram till nyår.

Dåliga förberedelser
"JC" har kört tre innebandypass och tycker att det känns bra:
- Det är väl konditionsmässigt jag kan tillföra en del. Jag har aldrig varit särskilt bra på det här med klubba och boll. Macke Pettersson får väl hålla i bollen...
Vimmerbytränaren Mathias Westerling-Jansson:
- "JC" har kört på ett tag och det ser bra ut. Han är motiverad och kommer bidra med mycket fysik och har bra ledaregenskaper.
VIBK har ett par jobbiga veckor bakom sig, som präglats av strul med skador och sjukdomar. Viktige Jonatan Carlson tar ett break från innebandyn efter sina knäproblem. Unge talangen Anton Isaksson saknas också, då han haft bekymmer med rygg och sjukdom.
- Förberedelserna har inte varit bra den senaste tiden, medger VIBK-tränaren.
Som om inte detta vore nog har både Martin Jagbrant och Jesper Alm besvärats av förkylning - och inleder på bänken.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!