Klasspelare på väg till VIBK

Vimmerby IBK är inte tillfreds med sin position och sin poängskörd. Därför vill klubben nu förstärka inför fortsättningen. Rutinerade backen Johan "JC" Carlsson, som redan spelat några matcher, är klar för spel under resten av säsongen och flera andra är på ingång. - Det är klasspelare rakt igenom, säger sportgruppens Mathias Westerling-Jansson.

Innebandy2012-12-14 23:59

Vimmerby IBK ligger bara åtta i tabellen när halva serien är spelad. Det är en klar missräkning för klubben, som nu jagar flera tunga namn.
- Vi hade naturligtvis hoppats att det skulle gå bättre och sen har vi haft en hel del skador också, så vi jobbar på att spetsa truppen, säger Mathias Westerling-Jansson.
Klart är att Johan "JC" Carlsson kommer hjälpa till i den mån som är möjlig under våren.
- Det är kanon att få in "JC". Han kommer vara hemma nu under julen, men förhoppningsvis ska vi kunna använda honom sen i vår också.

Ingen Jimmy Johansson
Utöver "JC" är det flera andra högkvalitativa innebandylirare på gång till VIBK. En av dem ryktas vara Jimmy Johansson, som haft svårt att ta plats i Westerviks IBK.
- Nej. Han är inte aktuell.
Är han helt utesluten?
- För tillfället är han det. Vi har varit i kontakt med Jimmy men han verkar vilja vara kvar i Westervik. Det är synd för det är en målspottare av rang.
Westerling-Jansson medger ändå att det är flera spelare på ingång.
- Så är det. Vi jobbar på några stycken, men jag vill inte gå ut med några namn. Det är ganska nära med tre spelare, förutom "JC".

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!