Målfest för Rimforsa borta mot Ledberg U

Det blev en riktig storseger för Rimforsa mot Ledberg U borta i division 3 Östergötland herr i innebandy.

Ledbergs IF U-lag förlorade mot Rimforsa IF

Ledbergs IF U-lag förlorade mot Rimforsa IF

Foto: Montage

Innebandy2023-02-25 18:10

Matchen slutade 4-17 (1-7, 3-6, 0-4).

- En match där vi på förhand vet vad som kommer krävas för att vinna. Vi går ut från start och tar tag i matchen och för den sedan rakt igenom. Vi spelar en offensiv innebandy där vi gör det lätt för varandra. I andra perioden blir det naturligt att man slappnar av lite och då visar Ledberg att de är tekniskt skickliga. Inför tredje perioden hittar vi rytmen igen och spelar av matchen utan större problem. Alla spelare tar sin roll på allvar och bidrar till att segertåget rullar vidare, kommenterade Rimforsas tränare Victor Sandborg efter matchen.

I och med detta har Rimforsa hela 13 raka segrar i division 3 Östergötland herr.

Rimforsa hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.48 genom Jonas Karlsson, och gick upp till 0-5 innan Ledberg U svarade.

Innan perioden var över hade Rimforsa ryckt åt sig ledningen med 7-1.

Även i andra perioden var det Rimforsa som var starkast. Laget vann perioden med 3-6 och ställningen efter två perioder var 4-13.

Rimforsa fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 17-4. Målen i sista perioden gjordes av Arvid Borell, som gjorde två mål, och Petter Melkersson, som gjorde två mål.

Rimforsas Jonas Karlsson stod för tre mål och fyra assist, Victor Juslin gjorde tre mål och spelade fram till tre mål, Jonathan Carling stod för två mål och två assist, Arvid Borell gjorde två mål och ett assist, Daniel Karlsson stod för två mål och ett målgivande pass och Petter Melkersson gjorde två mål och ett assist.

Ledberg U har två vinster och tre förluster och 27-38 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

Med tre omgångar kvar är Ledberg U på sjätte plats i tabellen, och Rimforsa leder serien.

I nästa match möter Rimforsa Kolmården borta på söndag 5 mars 16.00.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!