Marcus Edgren sjumålskytt i HM IS:s seger mot Ariel B

Sju mål hann Marcus Edgren med när HM IS besegrade Ariel B på hemmaplan med 19-4 (8-3, 4-1, 7-0) i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy.

Hjältevad Mariannelunds IS vann mot IF Ariel B

Innebandy2023-12-08 21:39

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Jimmy Braf 3, Emil Sjökvist 3, Oskar Stejdahl 3, Alexander Larsson, Gabriel Rickardsson och Gustav Stejdahl, målen för Ariel B gjordes av Tobias Johansson, Olle Nilsson, Arvid Sjöö och August Torneus.

Segern var HM IS:s fjärde på de senaste fem matcherna.

HM IS var starkast i första perioden. Laget vann perioden med hela 8-3.

Även i andra perioden var det HM IS som var starkast. Laget vann perioden med 4-1 och ställningen efter två perioder var 12-4.

HM IS fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 19-4. Målen i sista perioden gjordes av Oskar Stejdahl, som gjorde två mål, Marcus Edgren, som gjorde två mål, Emil Sjökvist, som gjorde två mål, och Jimmy Braf.

HM IS:s Jimmy Braf stod för tre mål och sex assists, Oskar Stejdahl gjorde tre mål och spelade dessutom fram till fyra mål, Emil Sjökvist gjorde tre mål och ett målgivande pass och Gustav Stejdahl gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

HM IS ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Ariel B ligger på sjätte plats.

HM IS tar sig an Bodafors i nästa match borta fredag 15 december 19.00.