Markus het i hårdsatsande Linköping

På ett dygn blev Linköpings IBK ett av Sveriges hetaste innebandylag när klubben värvade stjärnduon Anders Hellgård och Niklas Jihde. - Det känns lite overkligt, och det är hårt tryck på innebandyn i Linköping nu, säger en annan av nyckelspelarna i LIBK, Kisasonen Markus Johansson.

Stark säsong i hårdsatsande Linköpings IBK. Markus Johansson har gjort 19 mål på 14 matcher inför helgens seriefinal mot Karlstad.

Stark säsong i hårdsatsande Linköpings IBK. Markus Johansson har gjort 19 mål på 14 matcher inför helgens seriefinal mot Karlstad.

Foto:

Innebandy2010-01-15 07:32

Linköpings IBK ska till Superligan. Med två av världens främsta innebandyspelare genom tiderna ska målsättningen gå i uppfyllelse.
- Det hade snackats om det en tid, så för oss i laget var det ingen jättebomb när det blev klart. Men helt klart känns det väldigt positivt, säger Markus Johansson.

Målform
I helgen är det meningen att superduon ska debutera när Linköping åker till Karlstad för att spela seriefinal.
Bakom all uppståndelse med Jihde och Hellgård tillhör Markus Johansson LIBK:s viktigaste spelare.
Han har gjort 19 mål på 14 matcher, och bara gått mållös från två matcher.
- Det har gått väldigt bra för mig i år. Bakom framgången ligger främst en riktigt stark försäsong. Jag har tränat fem pass konstant sedan i maj månad. Då kan man ge 100 procent varje match, och man får bättre självförtroende, säger Markus Johansson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!