Nyckelspelarna stannar – Karlsson dröjer med besked

Tobias Claesson är nöjd med hur lagbygget inför kommande säsong med Rimforsa Innebandy fortskrider. En av få spelare som inte har givit klartecken för spel än är Kim Karlsson. "Han är lite hemlig", säger Claesson.

Kim Karlsson överväger om han ska spela kvar i Rimforsa kommande säsong eller lägga av med innebandyn.

Kim Karlsson överväger om han ska spela kvar i Rimforsa kommande säsong eller lägga av med innebandyn.

Foto: Michael Nordin

Innebandy2021-04-29 12:00

Rimforsa IF:s innebandysäsong blev som bekant bara fyra matcher lång och tog slut redan i november ifjol. Sedan dess har verksamheten i princip stått still, men Tobias Claesson som är delaktig i sportsliga frågor i klubben har varit aktiv och är nöjd med de besked han fått så här långt.

– Sedan tidigare har vi gjort klart med Jacob Sigfridsson som kommer att bli en riktig förstärkning. Jag har ett bra nyförvärv till på gång, men kan inte gå ut med något namn än, säger Tobias Claesson som även kan konstatera att den befintliga truppen ser ut att bli intakt till kommande säsong.

Nyckelspelare som Marcus Karlsson, Simon Sverre, Jonas Karlsson och Arvid Borell har lämnat klartecken till fortsatt spel. Däremot har fjolårets värvning Kim Karlsson inte bestämt sig.

– Han är lite hemlig om fortsättningen, men jag hoppas och tror att det löser sig.

VIBK-produkten Karlsson vill avvakta med besked.

– Det lutar åt att det blir Rimforsa, men jag har inte bestämt mig helt om jag ska fortsätta att spela eller ej, säger han.

På målvaktsfronten ser det bra ut för Rimforsa med rutinerade Joakim Claesson som fortsätter och bakom finns unga förmågor som Emil Hagström och Victor Brolin.

– Det är bra för att Joakim har blivit pappa nyligen så det kan behövas lite backup, säger Claesson som hoppas att laget kan komma igång och träna i augusti.

– Det ser vi fram emot.

Tobias Claesson är sportsligt ansvarig i Rimforsa IF och är nöjd med läget i truppen till kommande säsong.
Tobias Claesson är sportsligt ansvarig i Rimforsa IF och är nöjd med läget i truppen till kommande säsong.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!