Oscar Lönn förstärker VIBK

Vimmerby IBK har haft stora problem med skador under säsongen. Nu kan klubben räkna in ett starkt nyförvärv i hemvändande Oscar Lönn. - Det ska bli väldigt roligt. Jag hoppas kunna bidra med bra inställning, säger 25-årige Lönn.

Oscar Lönn, t.h, har bestämt sig för att återvända till Vimmerby IBK. Dessutom funderar Mathias Lennström, t.v, på att göra comeback.

Oscar Lönn, t.h, har bestämt sig för att återvända till Vimmerby IBK. Dessutom funderar Mathias Lennström, t.v, på att göra comeback.

Foto:

Innebandy2012-12-18 07:32


Senast Oscar Lönn spelade för VIBK var säsongen 2009/10. Sen dess har han spelat två och en halv säsong i Linköpings Universitets AIF IBK, som liksom Vimmerby huserar i division två. Den här säsongen har Lönn producerat 17 poäng på nio matcher.
Att han nu väljer spel i Vimmerby resten av säsongen har sina förklaringar.
- Dels att VIBK hörde av sig och var konkreta i sin förfrågan. Sen kan mitt lag i Linköping varken gå upp eller åka ner och då känns det bra att kunna hjälpa min moderklubb, tycker Oscar Lönn.
- Sen är det mer allvar i Vimmerby. Det känns också lite mer tävlingsinriktat i Smålandsserien, fortsätter Lönn.

Tränade i somrasÄr du nöjd med din säsong?
- Det har väl gått som vanligt tycker jag. Jag har inte gjort några jättematcher, men poängen har trillat in.
Hur bra koll har du på årets VIBK?
- Jag har inte sett något av Vimmerby i år och knappt förra säsongen heller. Däremot har jag följt dem på internet och sen tränade jag med dem under sommaren.
Vad hoppas du kunna bidra med?
- Det verkar som att de till och med har haft problem att få ihop lag. Jag är redo att gå in och spela direkt. Min främsta uppgift blir väl inte att göra poäng utan jag ska bidra med bra inställning.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!