Övergången klar i dag: ”Visste inte det”

Det var inte aktuellt med någon annan klubb. I dag blev Alexander Pettersson helt klar för spel i HM IS. – Nej, det visste jag faktiskt inte men det är kul att det är klart, säger han.

Innebandy2016-08-31 10:05

Ingen har väl missat att Alexander Pettersson är nära en övergång från Vimmerby IBK till HM IS som startar upp sin herrlagsverksamhet igen.
Det var i november, mitt under den gångna säsongen, som HM IS begärde sig ur division 3.
Nu är tongångarna mer positiva och klubben har bestämt sig för att satsa igen.
17 spelare är i dagsläget helt klara och senast in är Alexander Pettersson (Vimmerby IBK) och Emil Pettersson (Hultsfreds IBK).

När vår tidning snackade med Pettersson på onsdagsförmiddagen var inte informerad om att övergången var helt klar.
– Nej, det visste jag faktiskt inte men det är kul att det är klart. Det var inte aktuellt med något annat lag utan Mariannelund var mitt huvudspår, säger Alexander Pettersson.
– Det var lite oklart där ett tag eftersom de inte hade någon tränare men när det blev klart med Henrik Milton bestämde jag mig direkt.
Nästa vecka drar de i gång träningen på riktigt med dubbla veckoträningar.
– Det ser intressant ut, jag tror att vi kan vara med i toppen och göra bra ifrån oss. Nu har vi bara tränat söndagar egentligen.
Vad har du för personliga mål?
– Jag har väl egentligen inga mål på det viset. Jag är långt ifrån så bra tränad som jag var i Vimmerby i fjol, å andra sidan vet jag att jag kan prestera bra på division 4-nivå. En del poäng ska jag kunna göra, annars blir jag besviken på mig själv.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!