Peter Hirschman missar antagligen seriefinalen

Peter Hirschmans axelskada från lördagsmatchen verkar vara lika allvarlig som befarat. Han har fortfarande svårt att röra vänsterarmen och det ska mycket till om det ska bli någon seriefinal mot Nykvarn för lagkaptenen. - Allt man har byggt och jobbat för avgörs ju den här matchen, så det är tungt, säger han.

Innebandy2010-03-02 07:34

WIBK:s lagkapten och storstjärna, Peter Hirschman, missar med allra största sannolikhet lördagens match borta mot Nykvarns IF. Matchen som avgör vilket av lagen som får kvala till Allsvenskan.
- Som det ser ut nu så kan jag inte spela, säger han själv.
Ett tungt avbräck för WIBK som får klara sig utan sin lagkapten.
- Spelet i vår femma går ju nästan alltid via mig, så det blir jättesvårt för någon annan att komma in där. Jag har ju bra koll på vart Dahlqvist och Klintorph löper också, menar han.
Hur känner du inför spelaren som tacklade dig?
- Det är mest olyckligt att smällen tar som den gör, rätt på axeln. Jag var lite ouppmärksam och slappnade av, en juniormiss av mig, säger Hirschman och tillägger:
- Man ska inte vara bitter, det är ju sådant där spel jag gillar egentligen. Men hade jag spelat vidare hade jag gått in hårt mot honom i nästa byte, berättar han med ett leende.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!