Poängkung nobbar återkomst

Marcus "Bulla" Johansson gör megasuccé i Onyx. I dagarna tackade han nej till en återkomst i SSL-laget Linköping IBK. - Vi ska ha vårt andra barn i januari, säger Kisasonen.

Inför årets säsong lämnade Marcus Johansson Linköping IBK. Nyligen hade han chansen att komma tillbaka - men då valde han att tacka nej.

Inför årets säsong lämnade Marcus Johansson Linköping IBK. Nyligen hade han chansen att komma tillbaka - men då valde han att tacka nej.

Foto:

Innebandy2015-12-30 12:31


Den senaste tiden har den förre Linköping IBK-forwarden Marcus "Bulla" Johansson varit i träning med SSL-laget igen.
Under tiden har hoppet vuxit om att kunna få hem den notoriske målskytten med tanke på truppens tunnhet och klausulen i kontraktet som gör det möjligt för honom att gå tillbaka till Linköping.
Nyligen kom ett negativt besked från "Bulla".
- Jag fick en förfrågan, gjorde några träningar och det var kul, man har saknat vinnarskallarna och det höga tempot. Men jag känner att det inte kommer fungera, vi ska ha vårt andra barn i januari, säger Marcus Johansson.

I år tillhör han division 1-laget Onyx IBK och de är på god väg att uppfylla målet: ta steget upp i allsvenskan. De leder serien, fyra poäng före tvåan Älvsjö AIK.
- Det har gått jäkligt bra, det har överträffat mina förväntningar. Jag är nöjd med både min och lagets inledning.

"Bulla" själv bara öser in poäng. Hans 40 poäng, varav 24 mål, sätter honom i toppen av poängligan.
- De ser mig som en frontfigur på tåget och att jag ska dra laget, jag älskar sådana utmaningar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!