Rimforsa IF vill studsa tillbaka direkt

Rimforsa IF hade två raka segrar innan man föll mot KFUM Norrköping senast. När Linköping Legends nu kommer på besök till Hackelhallen vill man hitta tillbaka till vinnarspåret direkt.

Jakob Lindström är tillbaka i Rimforsa IF:s trupp till hemmamatchen mot Linköping Legends.

Jakob Lindström är tillbaka i Rimforsa IF:s trupp till hemmamatchen mot Linköping Legends.

Foto: Ossian Mathiasson

Innebandy2019-10-24 18:05

Efter tre spelade matcher i division två ligger Rimforsa IF trea. Senast föll man mycket tungt i förlängning mot KFUM Norrköping (9–8) efter att ha legat under med 3–0 när sex minuter av den första perioden var spelade.
– Vi var inte med alls i början av matchen och låter dem kontrollera matchen. Vi var inte på tårna, säger Hans Karlsson, tränare i Rimforsa IF. 

Fredagens motståndare, Linköping Legends, har inlett med en seger och en förlust och är ett lag som kan vara riktigt bra om de visar sig från sin bästa sida.
– Det kommer nog bli en lite annorlunda match nu mot Linköping än senast mot Norrköping. Vi vill vara det spelförande laget och bestämma matchbilden. Linköping har väldigt många spelskickliga killar som spelat högre upp, men de är kanske inte de mest vältränade. Vi måste sätta hög press och sätta fart på spelet så att de blir trötta och så att de inte får tid på sig med bollen, säger Hans Karlsson. 

RIF har tagit sju poäng på sina tre matcher hittills och har stått för en godkänd säsongsinledning.
– Vi är väl nöjda med det, trots den senaste matchen. Sedan har vi ju mött bra lag i början nu och alla de kommer förmodligen ligga högt upp i serien mot slutet. Det gäller att vi tar våra poäng, säger RIF-tränaren.

RIF har fått tillbaka lite spelare som saknades förra helgen, bland annat Jakob Lindström och Filip Carling. Man får dock klara sig utan Oscar Hellenberg, som har problem med foten. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!