Rimforsa U kopplade grepp om Borensberg

Rimforsa U vann första matchen på hemmaplan mot Borensberg i division 3 Östergötland Play Off 2 herr i innebandy på fredagen, och har tagit greppet inför avgörandet på tisdag 12 april.

Innebandy2022-04-08 21:09

Rimforsa U vann matchen med 9-7 (3-2, 2-4, 4-1).

Rimforsa U var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-2.

Borensberg hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2-4 och ställningen efter två perioder var 5-6.

Rimforsa U gjorde dock fyra raka mål och gick från underläge 5-6 till ledning med 9-6.

Markus Pekkarinen reducerade förvisso, men närmare än 9-7 kom inte Borensberg. Rimforsa U tog därmed en stabil seger.

Arvid Borell gjorde två mål för Rimforsa U och spelade dessutom fram till fyra mål, Tobias Claesson stod för fem poäng, varav fyra mål och Jonas Karlsson gjorde två mål och totalt fyra poäng.