Rimforsa utklassade IBF Norrköping U på bortaplan

Rimforsa fick utdelning när laget vann på bortaplan mot IBF Norrköping U i division 3 Östergötland herr i innebandy med klara 10-5 (3-1, 5-2, 2-2).

IBF Norrköping U-lag förlorade mot Rimforsa IF

Innebandy2022-10-23 15:06

Det var andra raka för Rimforsa, efter 11-3-segern mot Linköpings IBS i premiären.

Rimforsa hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.48 genom Simon Eugén innan IBF Norrköping U kvitterade.

Innan perioden var över hade Rimforsa tagit ledningen med 1-3. Rimforsa var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-5 och ställningen efter två perioder var 3-8.

Tredje perioden slutade 2-2 och Rimforsa vann matchen med 10-5.

Petter Melkersson gjorde fyra mål för Rimforsa och spelade fram till ett mål, Victor Juslin stod för fyra poäng, varav två mål och Arvid Borell hade tre assists.

Nästa motstånd för Rimforsa är Bergs U. Lagen möts fredag 28 oktober 19.00 i Hackelhallen.