Rimforsa vill studsa tillbaka

Efter säsongens första förlust mot Söderköping, så vill Rimforsa hitta tillbaka till segerspåret igen i kvällens hemmamatch mot tabellfyran Bergs IK.

Marcus Karlsson är tillbaka i Rimforsa i kvällens match mot Bergs IK.

Marcus Karlsson är tillbaka i Rimforsa i kvällens match mot Bergs IK.

Foto: Roelof Stroetinga

Innebandy2018-11-30 08:00

Rimforsa-tränaren Hasse Karlsson vill se förbättring i kvällens match.

– Jag tycker att vi har varit lite bekväma och passiva i de sista tre matcherna. Men vi borde vunnit mot Söderköping ändå. Det gick väl kanske lite lätt i början där, även vi ledare får ta åt oss, säger Hasse Karlsson.

– Men vi har haft ett bra snack, och jag tycker att vi har höjt oss igen i veckan, och hoppas att vi kan ta ut det imorgon (läs i kväll), fortsätter RIF-tränaren.

Motståndarna, Bergs IK, kommer till Rimforsa med en bra trend.

– Jag kan inte dem så jättebra, men de har gått bra på slutet och har som alla andra lag några duktiga spelare. Men jag tycker att vi ska vara favorit i alla matcher som vi spelar. Det är lite upp till oss själva, om vi kan spela med den farten som vi kan, säger Hasse Karlsson.

Senast saknade både Marcus Karlsson och Mikael Karlsson i Rimforsa-laget. Kännbara och rutinerade tapp naturligtvis. I kväll är de med igen, och det höjer Rimforsas nivå ett par snäpp.

– Marcus Karlsson är seriens bästa tvåvägsspelare. Det märks när han är borta. Även Oskar Hellenberg är tillbaka, så vi är i stort sett ordinarie lag, säger Hasse Karlsson.

Vad vill du främst se i kvällens match?– Att vi har bättre inställning och attityd, och kommer med mer fart i vårt spel. Jag vill också se att vi är aggressiva i vårt försvarsspel och har fart i anfallen. Vi stod lite på hälarna i försvarsspelet senast, och hamnade lätt i ytterzonerna, säger Hasse Karlsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om