Säsongen närmar sig – Antvarden är inte redo

Överumsklubben Antvarden är Västerviks kommuns främsta innebandylag den kommande säsongen och man är sedan en dryg månad igång med förberedelserna inför den annalkande division två säsongen. Men allt går inte som på räls. – Det är väl lite kämpigt, får man säga.

Magnus Larsson är på väg tillbaka efter sin skada.

Magnus Larsson är på väg tillbaka efter sin skada.

Foto:

Innebandy2017-09-08 16:45

Tränare Christian Nilsson berättar att laget har spelat två träningsmatcher. En målfest mot IBK Succé (förlust 13-10) och en 6-3-förlust mot Vetlanda. Spelet har dock sett okej ut.
– Vi har en del skador på backsidan, som i grunden är ganska tunn. En del spelare är uppe i fotbollssäsongen plus att vi har Magnus Karlsson och Magnus Larsson skadade.

Nyckelspelaren Magnus Karlsson skadade knät tidigare i somras och lär inte vara disponibel vid seriepremiären. För Magnus Larsson, som tvekade om en fortsättning redan innan han slet av hälsenan, är de senaste rönen positiva.
– Offensiven ser bra ut, vi har visserligen tappat Martin Eriksson från Åtvidaberg som ska bli pappa och därför inte har tiden som krävs, men vi har fått behålla de allra flesta. Men det behövs ju spelare som styr upp defensiven samt levererar bollar framåt, säger Christian Nilsson, som till sin hjälp har Jörgen Starkenberg.

Till helgen spelar laget DM och Nilsson hoppas att man under de tre matcherna får svar på en del spelmässiga frågor som finns.
– Det blir tre bra matcher och ordentliga genomkörare för oss, säger Nilsson, vars lag ställs mot Linköpings FBC, KFUM Norrköping och IBF Linköping.
– Vi ser oss inte som slagna på något sätt, även att vi inte kommit igång på det sätt vi kanske önskat. Jag ser gärna att vi blir en 15-16 man på träningarna och där är vi inte än. Men det gäller att gilla läget och jobba med det som finns, avslutar Nilsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!