BETYG: De var bäst i VIBK mot Gransholm

Vimmerby IBK kunde inte stå emot serieledande Gransholms IF på hemmaplan. Gästerna vann med 9–5. Här är spelarna som var bäst i VIBK.

Vimmerby IBK ställdes hemma mot serieledarna Gransholm på fredagskvällen.

Innebandy2023-01-27 21:14

3 stjärnor: Emil Johansson

Kommentar: Tog tag i matchen nästan på egen hand och var VIBK:s bästa spelare. Bjöd på flera läckra aktioner, inte minst fyra minuter in i den andra perioden, då han ensam gick förbi flera spelare och hittade en lucka bakom Gransholms målvakt. Mycket bra insats överlag.

2 stjärnor: Kalle Hjelmland

Kommentar: Backen stod för energi och var också väldigt stabil bakåt. Lugn med bollen, fina uppspel och vågar gå framåt trots att han får press på sig.

1 stjärna: Jesper Ahnfeldt

Kommentar: Fick visserligen släppa in nio mål men målvakten var den som höll kvar VIBK i matchen, i synnerhet i den andra perioden. Stod för flera högklassiga räddningar.