Sjunde raka segern för seriesuveränen

Under lördagen tog HM IS sin sjunde raka seger i division fyra när man slog mittenlaget Ariel på bortaplan med 11–5.

HM IS besegrade Ariel under lördagen.

Innebandy2019-11-23 16:57

Hjältevad Mariannelund IS har fått en perfekt start på säsongen. Efter sju matcher leder man serien och har tagit maximalt antal poäng.

Efter första perioden i lördagsmatchen mot Ariel såg det dock ut som att Ariel skulle kunna ge HM IS en match. Lagen gick in till periodpaus med ett 2–2-resultat och i den andra perioden tog hemmalaget faktiskt ledningen inledningsvis. Men den varade bara i tre sekunder, då HM IS kvitterade. Sedan rann det på för bortalaget och i början av period tre hade man en 8–3-ledning, som sedan blev 11–5 efter 60 minuter.

Målskyttar HM IS: Emil Sjökvist 4, Rasmus Sandsborg, Jesper Rosin 2, Erik Stejdahl, Alexander Larsson, Gustav Stejdahl 2.