SSG IF och Vimmerby delade på poängen

Det blev 7-7 (1-5, 3-2, 3-0) i lördagens heta toppmatch i division 2 Småland östra dam i innebandy mellan hemmalaget SSG IF och Vimmerby.

Stenåsa-Sandby-Gårdby IF spelade lika mot Vimmerby IBK

Stenåsa-Sandby-Gårdby IF spelade lika mot Vimmerby IBK

Foto: Montage

Innebandy2023-01-21 16:20

Resultatet innebär åttonde matchen i rad utan förlust för Vimmerby.

Vimmerby hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 6.29 genom Sofia Söderlund, och gick upp till 0-4 innan SSG IF svarade.

I periodpausen hade Vimmerby ledningen med 1-5. I andra perioden var det i stället SSG IF som hade övertaget. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 4-7.

I tredje perioden var det i stället SSG IF som hade greppet. Laget vann perioden med 3-0 och ställningen efter tre perioder var 7-7.

Noterbart är att Kajsa Ek gjorde ett mål för SSG IF och spelade dessutom fram till tre mål, Tilda Yngvesson stod för ett mål och tre assists och Matilda Nilsson Byman gjorde tre mål. Dessutom att Vimmerbys Nelly Passmark gjorde två mål och spelade fram till ett mål och Tess Fridh hade tre assists.

SSG IF har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Vimmerby har fyra vinster och en oavgjord.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, SSG IF på andra plats och Vimmerby i serieledning.

Vimmerby tar sig an Slätafly i nästa match borta söndag 29 januari 14.00.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!