Stjärnan kan ta beslut i veckan

I helgen visade flera duktiga spelare upp sig på testmatchen med Vimmerby IBK. Frågan är dock om stjärnan Victor Wall fortsätter lira? En klubb högre upp är intresserad.

Victor Wall har inte bestämt sig för om han ska spela vidare eller inte. Besked väntas inom kort.

Victor Wall har inte bestämt sig för om han ska spela vidare eller inte. Besked väntas inom kort.

Foto: Magnus Strömsten

Innebandy2019-04-29 17:30

– Jag vet faktiskt inte hur det kommer att bli. Jag har inget konkret att ta ställning till än, men jag ska förmodligen sätta mig ner och prata med VIBK-ledningen nu i veckan, säger Wall.

I flera säsonger har 27-åringen varit en av de bärande spelarna i laget – och en poängmakare av format.

Vad är det som gör att du inte vet?

– Min familjesituation. Jag har familj och två barn. Ärligt talat så har jag inte tänkt så mycket på innebandy ett tag, utan bara fokuserat på familjen.

Victor Wall har däremot haft ett snack med nygamle tränaren Michael Elmér, som han haft som tränare tidigare i början av sin A-lagskarriär.

– Det känns som att det är ett bra namn för VIBK. Han kan sina saker.

Vimmerby IBK är inte den enda klubben som vill att Wall ska spela för dem.

– Det är ett par andra föreningar som hört av sig.

Någon högre upp i seriesystemet?

– Ja, Vetlanda. Vi ska höras av igen i början av den här veckan. Samtidigt är det ju så att det är en bit dit från Vimmerby, dessutom jobbar jag i Hultsfred. Jag sitter inte och pendlar dit ensam. Det är roligt att de har hört av sig, men det känns ändå ganska så avlägset. Min känsla nu är att det står mellan Vimmerby eller att inte spela alls.

Vad krävs för att VIBK ska ta ett steg till?

– Jag tycker att det finns en bra grund i klubben, men det behövs få in nya spelare. Och spelare som kan göra poäng. Det tror jag är viktigt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!