Storförlust för HM IS B hemma mot Aneby

HM IS B åkte på en riktig smäll när laget förlorade på hemmaplan mot Aneby med hela 2-22 (0-9, 2-9, 0-4) i division 4 Småland norra herr i innebandy.

Hjältevad Mariannelund IS B förlorade mot Aneby SK

Hjältevad Mariannelund IS B förlorade mot Aneby SK

Foto: Montage

Innebandy2023-10-28 16:08

Aneby spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-9 genom tre mål av John Johannesson, två mål av Victor Johansson, ett mål av Henning Lööv, ett mål av Casper Ekwall, ett mål av Josef Källkvist och ett mål av Oskar Andersson. Det var bara början för Aneby. Även i andra perioden var det Aneby som var starkast. Laget vann perioden med hela 2-9 och ställningen efter två perioder var 2-18.

Aneby fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 22-2. Målen i sista perioden gjordes av John Johannesson, Henning Lööv och Axel Pihl.

John Johannesson gjorde sex mål för Aneby och spelade fram till två mål, Casper Ekwall stod för åtta poäng, varav fyra mål, Henning Lööv gjorde två mål och två assist, Theo Jarl gjorde ett mål och tre assist, Emil Johansson gjorde ett mål och spelade fram till tre mål, Martin Johansson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Axel Pihl gjorde ett mål och två assist.

För HM IS B gör resultatet att laget nu ligger på åttonde och sista plats i tabellen, medan Aneby är på första plats.

Nästa motstånd för HM IS B är Gränna B. Lagen möts söndag 12 november 16.00 i Ribbahallen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!