Storförlust för Vimmerby hemma mot Westervik

Vimmerby hade en riktigt tung match hemma mot Westervik, och förlorade med hela 1-6 (0-3, 0-2, 1-1) i division 2 Småland norra dam i innebandy.

Vimmerby IBK förlorade mot Westerviks IBK

Innebandy2024-01-19 21:38

Westervik spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Malin Stenborg, Emma Stenborg och Lisa Nilsson. Westervik gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 0-3 till 0-5. Efter 4.41 i tredje perioden ökade Westervik på till 0-6, återigen genom Malin Stenborg.

Nelly Widéen reducerade förvisso, men närmare än 1-6 kom inte Vimmerby. Westervik tog därmed en stabil seger.

Malin Stenborg gjorde två mål för Westervik och spelade dessutom fram till två mål och Lisa Nilsson stod för tre poäng, varav två mål.

Det här betyder att Vimmerby är kvar på femte plats, och att Westervik fortfarande leder serien.

Vimmerby tar sig an Tranås i nästa match borta fredag 26 januari 19.30.