HM IS hade en riktig målfest när man besegrade Virserum borta i Sparbankshallen i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy.

Innebandy2023-11-03 21:35

HM IS vann med hela 11-3 (3-0, 3-2, 5-1).

HM IS:s tränare Robert Karlsson kommenterade matchen:

- Vi kom inte riktigt upp i den nivå vi brukar spela på. Men skönt med 3 poäng.

Matchen var länge mållös. HM IS ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom två mål av Jimmy Braf och ett mål av Marcus Edgren på 2.17 i slutet av perioden. Och det var bara början. Även i andra perioden var det HM IS som var starkast. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 2-6.

HM IS fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 11-3. Målen i sista perioden gjordes av Emil Sjökvist, som gjorde två mål, August Gustavsson, som gjorde två mål, och Gustav Stejdahl.

HM IS:s Gustav Stejdahl stod för fyra poäng, varav ett mål, Jimmy Braf gjorde tre mål och spelade fram till ett mål och Marcus Edgren gjorde ett mål och två assist.

För hemmalaget betyder resultatet åttonde plats i tabellen. HM IS är på tredje plats.

I nästa match möter Virserum Craftstaden IBK Oskarshamn B borta och HM IS möter Nässjö B hemma. Båda matcherna spelas fredag 10 november 19.30.