Streipel är i form inför seriefinalen

Förr fick han "gamnacke", som han beskriver det själv, när han missade ett skott. Nu är det en annan Christian Streipel vi ser i Vimmerby IBK. - "Asta" (Johan Astbrant) har tjatat på mig hela säsongen att jag ska jobba hårdare för laget. Det gör jag nu och bryr mig inte lika hårt längre om jag gör mycket poäng eller inte, säger formstarke Streipel inför Hovslättsmatchen.

Innebandy2010-02-25 23:29

Mariannelundskillen Christian Streipel har alltid varit en lirare, en spelare som vill göra mycket poäng.
Ibland har han lyckats.
Ibland inte.
Han har också varit en spelare som lätt har hängt med huvudet och tappat energi när inte skotten sitter där de ska.
- Jag fick lätt "gamnacke".

Sliter mer för laget
Efter en del påstötningar från tränaren Johan Astbrant har Streipel delvis ändrat sin spelstil.
- Det är faktiskt ganska stor skillnad på mig nu jämfört med när säsongen började. "Asta" har varit på mig en del och sagt att poängen kommer, bara man jobbar hårt för laget. Och det stämmer ju faktiskt. Om jag får säga det själv så kämpar och sliter jag betydligt mer nu än tidigare. Jag är mer en lagspelare.
Både spel- och poängmässigt är ytterforwarden i god form, trots att han missade förra matchen mot Lessebo då han var sjuk.
I sina fem senaste framträdanden i VIBK har han gjort elva mål och fyra assist. Totalt 15 poäng och tre poäng i snitt per match.
- Det är hyfsat. Det har gått bra för mig, men som sagt... jag bryr mig inte lika hårt längre om jag gör poäng eller inte.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!