Streipel är inte orolig

Förlust mot Olofström - och Vimmerby IBK kan få kvala sig kvar. Men lagets anfallsess Christian Streipel är inte orolig. - Det ska mycket till för att vi ska åka ur, säger han inför avgörandet.

Innebandy2013-03-08 07:43

Vimmerby IBK har upplevt en rörig säsong. En medioker inledning följdes av flera stjärnförvärv och ett betydande uppsving. Men under de senaste veckorna har VIBK tappat greppet om sin till synes säkra division två-plats.
Nu avgörs allt i sista omgången. VIBK har en respektive två poängs försprång till Hovslätt och Vetlanda som jagar under strecket.
- Vi ska ta den här chansen och avgöra redan på fredag. Jag hoppas verkligen att vi gör en bra match och avslutar snyggt.

Matcha hårdare
Olofström står för motståndet i kvällens sista omgång. Ett fartfyllt lag som påminner en del om VIBK.
- De är lite som oss. De har några vassa framåt, men när det går emot kan de tappa fort. Därför hoppas jag att vi kan stänga matchen tidigt. Historiskt sett har vi haft lätt för Olofström hemma.
Vad har hänt på slutet?
- Vi har väl spelat rätt bra, men har släppt in halvchanser och så har vi mött rätt bra motstånd. De som ska kliva fram har väl inte gjort det. Sedan har vi kört runt på mycket folk och det har varit svårt.
Du vill att ni ska matcha hårdare?
- Ja, i den här matchen tror jag att det gynnar oss. Jag hoppas att vi kör på med de som ska göra det från början.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!