SUCCÉLAGET VÄGRAR FÖRLORA

Seger – och ny serieledare. Gissa om det jublades i Åsundahallen i afton. Rimforsa vann en högdramatisk duell (7-6) mot hårdsatsande Motalalaget Solfjäderstaden. Underbart, vilken seger, jublade målvakten Linus Olsson efteråt.

SEGERJUBEL. Rimforsa vann en jämn seriefinal mot Solfjäderstaden med 7-6.

Innebandy2016-11-16 21:35
Segersången tycktes aldrig ta slut. RIF-spelarna stod en lång stund i en ring och sjöng för full hals efter seriefinalen mot Solfjäderstaden.
Glädjen var påtaglig och spelarna hoppade omkring med lyckliga leenden på sina läppar. Det var en sån där match de kommer att minnas länge.
Det gäller säkerligen åskådarna också. Det här var en av de största matcherna i Rimforsas historia.
Och fortfarande vet inte RIF hur det är att förlora den här säsongen.
Hemmalaget fick också bästa tänkbara start på matchen och tog ledningen med 2-0 redan efter två minuter. Trots det var gästerna i ledning efter period ett. Efter en suveränt genomförd mittperiod vände Rimforsa till 6-4.
Jag tycker vi hade full koll och vi var bättre än dem, säger utmärkte målvakten Linus Olsson.
Han fick det hett om öronen i slutskedet av matchen, då Solfjäderstaden tryckte på hårt för att nå en kvittering. Det gick inte. Olsson tog allt och såg till att RIF vann med 7-6.
De svartvita vann fullt välförtjänt och imponerade med ett stenhårt jobb i 60 minuter. Andrafemman med toppar i Jonas Karlsson, Arvid Borell och Christoffer Hallberg var tungan på vågen i seriefinalen.