Svala förlorade borta mot Ariel B

Svala förlorade mötet med Ariel B borta med 4-5 (1-1, 3-1, 0-3) i division 4 Småland sydöstra herr i innebandy på lördagen.

IF Ariel B vann mot IBK Svala

Innebandy2024-10-12 14:04

Ariel B avgjorde med 30 sekunder kvar att spela av matchen.

Olle Nilsson stod för Ariel B:s avgörande mål med bara 30 sekunder kvar av matchen.

Ariel B tog ledningen efter 14 minuters spel, genom August Torneus.

Svala kvitterade till 1-1 efter 19.44, när Pontus Nilsson hittade rätt framspelad av Simon Elofsson.

Ariel B tog ledningen på nytt efter 20.16, när Olle Nilsson slog till framspelad av Anton Segerhjelm.

Svala kvitterade till 2-2 efter 20.24, när Simon Elofsson fick träff på pass av Axel Elofsson.

Svala gjorde två mål i andra perioden och gick från 2-2 till 2-4, målen av Paul Maqueda och Simon Elofsson. Ariel B gjorde dock tre raka mål i tredje perioden och gick från underläge 2-4 till ledning med 5-4. 4-4-målet kom med bara 02.13 kvar att spela. Och med 30 kvar kom också 5-4.

Ariel B:s Olle Nilsson gjorde fyra mål. Simon Elofsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål för Svala.

Förlusten var Svalas andra uddamålsförlust.

För hemmalaget betyder resultatet sjunde plats i tabellen. Svala är på elfte plats.

Nästa motstånd för Svala är Rinkabyholm. Lagen möts fredag 18 oktober 19.30 i Mörlunda Sporthall.