Talangfull back till Rimforsa - tillhört elitlagets organisation

Rimforsa IF är på jakt efter seriesegern. Till den spännande slutspurten har de förstärkt truppen med lovande backen Charlie Ström. - Det blir en nytändning för mig att spela i Rimforsa, säger han.

Innebandy2017-01-31 15:30

18-årige Charlie Ström har länge tillhört Linköping IBK:s organisation. Han beskriver sig själv som en stor och stark back.

- Min största styrka är defensiven.

Förra säsongen spelade Ström i Linköping FBC som vann division två i överlägsen stil. Från sin backposition snittade han drygt en poäng per match.

Men efter avancemanget till ettan försvann motivationen.

- Den här säsongen har jag knappt spelat någonting. Det har bara blivit några matcher i Juniorallsvenskan och ett par inhopp i division ett, säger Charlie Ström.

Varför byter du till Rimforsa?

- Jag behöver en nytändning och då känns Rimforsa som det bästa alternativet. Jag känner några killar i laget, bland annat Christoffer Hallberg, Jonathan Carling och Arvid Borell.

En poäng

Charlie Ström gjorde sitt första träningspass med Rimforsa i går kväll.

Tränaren Sebastian Claesson är nöjd med tillskottet:

- Det ökar konkurrensen ytterligare. Skönt att det löste sig innan övergångsfönstret stänger (idag, 31 januari).

Det är Solfjäderstaden och Rimforsa som gör upp om seriesegern i division två. I nuläget skiljer det bara en poäng mellan lagen, Solfjäderstaden har dock en match mindre spelad.

- Det skulle inte förvåna mig om vi vinner serien. Det finns gott om duktiga spelare i Rimforsa, säger nyförvärvet Charlie Ström.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!