Tess Fridh enda målskytt när Vimmerby föll

Vimmerby fick se sig besegrat i mötet med SSG IF på hemmaplan i division 2 Småland östra dam i innebandy, med 1-4 (0-2, 0-2, 1-0).

Vimmerby IBK förlorade mot Stenåsa-Sandby-Gårdby IF

Innebandy2022-10-22 16:09

I början av matchen var SSG IF starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Matilda Nilsson Byman och Tilda Yngvesson. SSG IF gjorde två snabba mål tidigt i andra perioden och gick från 0-2 till 0-4. Målen punkterade matchen. 2.33 in i tredje perioden nätade Vimmerbys Tess Fridh och reducerade åt Vimmerby. Mer än så blev det dock inte för Vimmerby.

Tilda Yngvesson gjorde ett mål för SSG IF och spelade dessutom fram till två mål.

Vimmerby har nu tre poäng efter tre spelade matcher, medan SSG IF har sex poäng efter två matcher.

Nästa motstånd för Vimmerby är Slätafly. Lagen möts söndag 30 oktober 14.00 i Vimmerby Idrottshall.