Tummen upp för ViBK

Vimmerby IBK vann bortamatchen mot Slätafly igår med 6-5 efter stor dramatik. Hemmalaget hade ledningen med 2-0 innan VIBK vände till 4-2 med tre snabba mål i början av andra perioden.

Niclas Nilsson ger tummen upp till kedjekamraterna Peter Hirschmans och Joachim Jonssons drömmål i början av den tredje perioden som betydde 6-3 till VIBK mot Slätafly. Foto: Magnus Strömsten

Innebandy2006-12-15 23:31

Sedan såg saken klar ut efter att VIBK gjort 6-3 i början av tredje perioden. Det var ett riktigt drömmål där bollen gick som på ett snöre mellan Niclas Nilsson, Joachim Jonsson och Peter Hirschman som var sist på bollen.
Slätafly kunde dock genom två reduceringar fram till 6-5 se till att matchen levde in i det längsta.