Tung bortaförlust för Virserum mot Nässjö B

Virserum hade en tuff match mot Nässjö B i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 3-9 (1-2, 0-2, 2-5).

Nässjö IBF B vann mot Virserums SGF

Innebandy2024-02-01 21:33

Första perioden var jämn. Virserum inledde bäst och tog ledningen genom Linus Haag efter 5.49, men Nässjö B kvitterade genom Alexander Johansson. Och Nässjö B hann också ta ledningen, genom Max Wirebrand. I andra perioden var Nässjö B starkast och gick från 2-1 till 5-1 genom mål av Samuel Karlsson, Alexander Johansson och Marcus Törnqvist. Nässjö B vann också tredje perioden 5-2 och matchen med hela 9-3.

Nässjö B:s Max Wirebrand stod för ett mål och tre assists, Alexander Johansson gjorde tre mål och Samuel Karlsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Nässjö B har fyra segrar och en förlust och 54-20 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Virserum har en vinst och fyra förluster och 26-44 i målskillnad.

Resultatet innebär att Nässjö B ligger kvar på tredje plats och Virserum på åttonde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Virserum är HM IS. Lagen möts fredag 2 februari 19.30 i Furulundshallen.