Tung förlust för HM IS mot Craftstaden

HM IS hade behövt en seger under fredagen för att haka på serieledande Sävsjö. Men det blev förlust mot Craftstadens IBK Oskarshamn B.

Marcus Edgren blev målskytt när hans HM IS föll.

Innebandy2020-01-04 19:02

För två veckor sedan föll HM IS mot Sävsjö och hamnade tre poäng bakom i toppen av division fyra. På fredagen välkomnade man Craftstaden B, men föll återigen.

HM IS fick en smakstart på matchen och gick upp till en 2–0-ledning, innan Craftstaden reducerade före den första periodpausen. I den andra vände gästerna och inför den sista perioden stod det 5–3 till Craftstaden. HM IS vände i den tredje perioden och ledde två gånger om men lyckades inte hålla undan och föll till slut med 10–7.

Poängen HM IS: Marcus Edgren 1+0, Viktor Friman 2+2, Jimmy Risberg 0+1, Rasmus Sandsborg 1+0, Jesper Rosin 1+1, Erik Stejdahl 0+2, Robert Karlsson 1+0, Alexander Larsson 1+1.