Tung förlust när Virserum krossades av Malmbäck

Virserum hade riktigt stora problem med Malmbäck i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 5-14 (1-5, 2-6, 2-3).

Malmbäcks IF vann mot Virserums SGF

Innebandy2022-10-28 21:40

- Vi kommer in sent i matchen och tar fortfarande mycket onödiga utvisningar. Men vi spelar helt klart mer som ett lag idag. Vi utsåg Richard Idemark som matchens lirare, kommenterade Virserums assisterande tränare Pontus Randver efter matchen.

Malmbäck hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 6.03 genom Robin Andersson, och gick upp till 2-0 innan Virserum svarade.

Innan perioden var över hade Malmbäck ryckt åt sig ledningen med 5-1. Även i andra perioden var det Malmbäck som var starkast. Laget vann perioden med 6-2 och ställningen efter två perioder var 11-3.

Malmbäck vann också tredje perioden 3-2 och matchen med hela 14-5.

Jakob Malmqvist gjorde tre mål för Malmbäck och spelade dessutom fram till fyra mål, Isak Malmqvist gjorde fem mål och Robin Andersson stod för tre mål och ett assist. Virserums Hampus Jonsson gjorde två mål och totalt tre poäng.

Malmbäck har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Virserum har fem förluster.

Virserum har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fem spelade matcher. Malmbäck har tolv poäng.

Lördag 5 november 16.00 spelar Virserum hemma mot Westervik B.