Virserum lyckades inte alls när man mötte Husar hemma i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy.

Virserums SGF förlorade mot IBK Husar

Innebandy2024-10-19 17:17

Husar vann med 10-1 (5-0, 3-1, 2-0).

I matchen var det Husar som spelade bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-5 genom mål av Zion Larm, Filip Sandstedt, Victor Sandqvist, Max Malmqvist och Axel Nilsson. Husar var långt ifrån nöjt där. Bortalaget var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 1-3 och ställningen efter två perioder var 1-8.

Husar fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-1. Målen i sista perioden gjordes av Victor Sandqvist och Martin Josefsson.

Max Malmqvist och Victor Sandqvist gjorde två mål och en assist var för Husar.

För tabellens utseende betyder det här att Virserum ligger på sjunde plats medan Husar har fjärdeplatsen.

Nästa motstånd för Virserum är Aneby. Lagen möts lördag 26 oktober 13.00 i FB-hallen.