Två VIBK:are i veckans innebandyfemma

Veckans innebandyfemma domineras av spelare från våra division 2-lag.

Innebandy2015-10-16 05:35


Det är inte så lustigt. Både Vimmerby IBK och Rimforsa IF har tre raka segrar. Vi har plockat ut RIF-duon Joakim Claesson och Simon Sverre, samt VIBK-arna Marcus Pettersson och Jonatan Green. Dessutom tog Westervik, med Peter Hirschman i spetsen, säsongens första poäng.

För lagen i de lägre divisionerna har det gått desto tyngre. HM IS fick stryk med 0-22, Hultsfred med 5-14 och VIBK B med 2-8.

MÅLVAKT:
? Joakim Claesson, Rimforsa IF
23-årige Claesson har varit RIF:s förstamålvakt i många år. Släppte bara in tre mål i den senaste segermatchen.

BACKAR:
? Marcus Pettersson, Vimmerby IBK
40 år ung fortsätter lagkaptenen Marcus Pettersson att visa vägen för sitt VIBK. Ny stabil insats mot Jönköping City. Dessutom målskytt.

? Simon Sverre, Rimforsa IF
Rimforsa - och Sverre - har en bra vecka bakom sig. Var en av lagets bästa spelare mot IBF Linköping. Följde upp den insatsen med tre mål i onsdags kväll.

FORWARDS:
? Peter Hirschman, Westerviks IBK
Rutinerade Hirschman noterades för två assistpoäng när Westervik tog säsongens första poäng mot Månsarp. En spelare som alltid levererar.

? Jesper Rosin, Hultsfreds IBK
Hultsfred förlorade stort mot Nässjös B-lag (4-15). Jesper Rosins offensiva spel var ett av få glädjeämnen. Gjorde två av målen.

? Jonatan Green, Vimmerby IBK
Skadad i premiären, mållös i den andra omgången. Sedan lossnade det för Jonatan Green. Den skicklige forwarden gjorde fyra mål mot Jönköping City.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!