Vågen för VIBK

VIBK gjorde som bekant en otrolig vändning i fredags mot Färjestaden när man hämtade upp underläge i sista perioden och vann matchen. I söndags var det dags igen. Med tio minuter kvar började upphämtningen.

Vimmerby IBK:s spelare gör vågen efter segern i fredags mot Färjestaden. Igår fick man anledning att fira igen efter en makalös vändning till seger borta mot RBK Göteborg. Foto: Magnsu Strömsten

Innebandy2005-10-24 06:25

Ingen hade väl trott på vändingen som kom mot Färjestaden i fredags, men att VIBK skulle lyckas göra om bedriften två dagar senare kunde nog ingen drömma om. Men det satt långt inne. Vimmerby kom snabbt i underläge, 1-0 tog oturligt på en VIBK-klubba in i mål. 2-0 kom efter ett frislag.
- Vi läste frislagsvarianten helt fel och dom gjorde mål, kommenterade Elmér.
Trots underläget var spelet jämnt och några minuter från slutet av perioden kunde Jonas Friberg kontra in 2-1.