Veckans Innebandyfemma

Den här veckan har vi tagit med spelare från Vimmerby, Rimforsa, Ariel och Hultsfred.

Foto:

Innebandy2016-02-12 15:37


Det börjar dra ihop sig för våra lokala lag. På söndag åker Vimmerby IBK till Vetlanda. Förmodligen krävs det en seger för att VIBK ska hänga på i kampen om en division ett-plats. Viktigt att SSL-lånet Jesper Alm har fått klartecken till spel.

I division fyra står det mellan Vetlanda, Ariel och Nässjö. Ariel möter båda toppkonkurrenterna på hemmaplan - och lär få ett stort stöd av hemmapubliken i Kristdala.


MÅLVAKT:
? Hampus Ulmborg, IF Ariel
Har utvecklats mycket under vintern. Läser spelet bra och bidrar ofta i kontringsspelet med sina långa utkast. Släppte bara in två mål förra helgen.

BACKAR:
? Hampus Svensson Starkenberg, VIBK
Har varit en av Vimmerbys bästa spelare den här säsongen. Visar vägen med sitt resoluta backspel. Ny stabil insats mot Carlshamn.

? Robin Gustavsson, IF Ariel
Den spelskicklige backen är mycket viktig i Ariels jakt på seriesegern. Gjorde tre mål i den senaste segermatchen mot Tranås (8-2).

FORWARDS:
? Oscar Hellenberg, Rimforsa IF
Ett mål på 15 matcher. Det var Hellenbergs facit fram till förra helgen. Då lossnade det rejält för 17-åringen, som gjorde fyra mål på två matcher.

? Viktor Nilsson, Vimmerby IBK
Löpstark och energisk spelare - som dessutom kan göra poäng. Noterades för 5+2 när VIBK B körde över Svala. Värd chansen i A-laget?

? Mikael Nilsson, Hultsfred IBK
Hultsfred har det riktigt jobbigt. Noll poäng och 82-213 i målskillnad säger det mesta. Därför är det extra imponerande att Mikael Nilsson öser in mål. Uppe i 26 fullträffar nu.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!