Veckans Innebandyfemma

Vimmerby är återigen ett vinnande lag. Mot Hovshaga var det en något oväntad matchhjälte...

Foto:

Innebandy2015-12-04 06:51


Johan Carlsson fick chansen som center - och gjorde tre mål. "Vi visste att han skulle göra en bra match defensivt. Men att han skulle göra tre mål var väl en liten skräll", sa VIBK-tränaren Mathias Lennström.

Självklart belönar vi Johan Carlsson med en plats i veckans innebandyfemma.

I övrigt består femman av spelare från Westervik, Rimforsa, Ariel och Svala.

MÅLVAKT:? Andreas Hedqvist, Westerviks IBK
WIBK har det fortsatt tungt. Förlusten mot Carlshamn (7-10) var ändå ett steg i rätt riktning. Hedqvist gjorde en mycket bra match.

BACKAR:? Anton Isaksson, Vimmerby IBK
En spelskicklig back med bra skott. Är mycket viktig i VIBK:s jakt på en topplacering. Gjorde 1+1 i segermatchen mot Hovshaga.

? Simon Rydén, IBK Svala
Stor matchhjälte mot Tranås B med fyra mål. Har gjort 15 poäng hittills. Trivs bäst i anfallet - men vi placerar Rydén som back.

FORWARDS:? Jonas Karlsson, Rimforsa IF
Tar plats i femman för andra veckan i rad. Karlsson var lysande i den senaste matchen mot Linköping FBC. Bidrar både defensivt och offensivt.

? Johan Carlsson, Vimmerby IBK
Den defensivt starke backen fick chansen som center i bortamatchen mot Hovshaga. Carlsson tackade för förtroendet genom att göra tre mål.

? Andreas Brynsäther, IF Ariel
Matchen mellan Ariel och Vimmerby B var ett riktigt målkalas (14-10). Hetast av alla: Ariels forward Andreas Brynsäther med sex poäng (3+3).

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!