Veckans Innebandyfemma

Bagi tar plats direkt i vår femma.

Innebandy2015-10-22 05:47


Från skadad till succédebut. Jodå, i Victor Bagis fall handlar det om ytterligheter. Vimmerbys nyförvärv från Westerviks IBK gjorde en strålande match hemma mot Nässjö. I den första och andra perioden stod han för flera kvalificerade räddningar. 16-åringen tog direkt en plats i veckans femma.

I denna veckas innebandyfemma har hans lagkompisar Jonatan Carlson och Kim Karlsson också tagit plats. VIBK har nu fyra raka segrar. Arielduon Henrik Karlsson och Gustav Hagman är också med. Från RIF hittar vi slitvargen Marcus Qwarfordt i veckans lag.

MÅLVAKT:? Victor Bagi, Vimmerby IBK
Unge Victor imponerade i sin debutmatch för Vimmerby mot Nässjö i seriesammanhang. Gjorde flera avgörande räddningar.

BACKAR:? Marcus Qwarfordt, Rimforsa IF
Ung, ettrig back som har sin styrka i defensiven. Är viktig för RIF med sitt uppoffrande slit för laget. Mycket bra mot Linköping Legends.

? Henrik Karlsson, IF Ariel
Spelande tränare tillsammans med brorsan Rasmus. Henrik är lugn, trygg och inger förtroende som back. Mot Svala var han en av de bästa.

FORWARDS:? Gustav Hagman, IF Ariel
Gjorde en bra match mot Svala (seger 10-2). Tre mål kom från 19-åringens klubba och en assist. Har haft en stark utveckling.

? Jonatan Carlson, Vimmerby IBK
Jonatan var i princip felfri mot Nässjö. Centern stod bland annat för två mål och en assist när VIBK ryckte i början av tredje perioden.

? Kim Karlsson, Vimmerby IBK
Jobbar alltid hårt för laget och är ett ständigt hot mot motståndarna - framför allt i den sista perioden. Kim har gjort tio poäng i tredje!

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!