Veckans Innebandyfemma

Två spelare från Svala och Rimforsa, samt en vardera från Vimmerby och Ariel. Där har ni klubbarna som är representerande i veckans femma.

Foto:

Innebandy2015-11-27 06:42


Kristdalalaget Ariel ser starkt ut i division fyra, där de gick upp i serietopp tack vare segern senast mot Vetlanda B. VIBK har det tungt i division två och har tre raka förluster. Tungt går det också för Westervik, som dock knep en pinne senast. RIF gjorde sin plikt mot jumbon Söderköping, men det satt hårt åt när de vann i förlängningen.

MÅLVAKT:? Viktor Bagi, Vimmerby IBK
Unge Bagi gjorde en bra match mot Slätafly, men fick ändå släppa åtta bollar bakom sig i Vimmerbys förlustmatch.

BACKAR:? Jakob Andersson, IBK Svala
Svala hängde med länge i matchen mot topplaget Bodafors, men tappade på slutet. Backen Jakob Andersson var framträdande i Svala.

? Robin Gustavsson, IF Ariel
Lugn och spelsäker back. En riktig lagspelare som är fysisk och stark. Trots sina 19 år så spelar han moget och med ett stort självförtroende.

FORWARDS:? Jonas Karlsson, Rimforsa IF
Jonas fortsätter att producera poäng. I segermatchen mot Söderköping gjorde han sex poäng när RIF vann med 7-6.

? Joakim Blomberg, IBK Svala
Har gjort en stark comeback. På fyra matcher är Blomberg uppe i 16 poäng. Mot Bodafors var han bra och stod för tre mål.

? Arvid Borell, Rimforsa IF
Precis som Jonas Karlsson gjorde han sex poäng senast, varav fem assist. Borell är femma i poängligan med 27 poäng - tre poäng i snitt per match.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!