VIBK B föll med uddamålet i premiären

Vimmerby IBK:s b-lag, som huserar i division tre, förlorade premiären hemma mot Östra SK med 7–6 under söndagen.

Jack Fridh gjorde mål när Vimmerby IBK B föll mot Östra.

Innebandy2019-10-07 14:49

Det blev en jämn match när VIBK B tog emot Östra SK i herrarnas division tre.

I den första perioden tog bortalaget Östra ledningen men VIBK kvitterade genom Samuel Gustavsson. I period två tog Östra återigen ledningen men VIBK fick in 2–2 genom Adam Jones. Sedan var det Östra för hela slanten under resten av den andra perioden. Bortalaget gick upp till en 6–2-ledning innan VIBK:s Simon Lenegård reducerade.

Inför den tredje perioden ledde Östra med 6–3. Det blev direkt till 6–4 i början av den tredje perioden tack vare VIBK:s Carl Andersson. Sedan utökade Östra sin ledning igen, men VIBK kom nästan tillbaka genom mål av Adam Jones och Jack Fridh. Men det stannade där och slutresultatet skrevs till 7–6 för Östra.

Vi har sökt VIBK-tränaren Joakim Trawtschenko för en kommentar.