VIBK B nära poäng men föll med uddamålet

Division tre-jumbon Vimmerby IBK B välkomnade seriefyran Bankeryd till Vimmerby Sporthall under söndagen. Efter stor spänning föll VIBK till slut med 9–8.

Elias Travtjenko och John Pettersson

Innebandy2019-12-15 16:45

VIBK fick en mycket tuff start på matchen när gästerna gick upp till en 3–0-ledning i den första perioden.  Men hemmalaget höjde sig betydligt efter det och vid slutet av den andra perioden hade man ett likaläge, 5–5. Bankeryd tog återigen ledningen i period tre och gick upp till 9–5, innan VIBK fick in två reduceringsmål. John Pettersson sköt sedan in 8–9 med tre minuter kvar av matchen men det blev också matchens sista mål. VIBK föll med 9–8.

Poängen VIBK: John Pettersson 2+2, Sebastian Elmér 0+1, Elias Travtjenko 3+1, Oskar Snickars 1+0, Elliot Kronstrand 0+3, Viktor Nilsson 2+1