VIBK B tappade i den sista perioden

Vimmerby IBK B föll hemma mot bottenlaget Fliseryd med 8–6, efter en rafflande tillställning.

Vimmerby IBK B ställdes mot Fliseryd i ett bottenmöte i division tre.

Innebandy2019-11-03 17:35

Under söndagen spelade Vimmerby IBK B ett viktigt bottenmöte i division tre mot Fliseryd. VIBK B parkerade på sista plats inför matchen med tre poäng på fyra matcher, medan Fliseryd låg näst sist med sin fyra poäng på lika många matcher. Och vilken spännande match det blev.

VIBK tog ledningen två gånger om i den första perioden, men Fliseryd kvitterade båda gångerna, vilket gav resultatet 2–2 i den första periodpausen. I den andra perioden gick VIBK upp till en 6–4-ledning, men rasade ihop i den sista perioden. Där gjorde Fliseryd fyra raka mål och tog hem matchen med 8–6. VIBK ligger fortfarande sist i trean med sina tre poäng.

Målskyttar VIBK B: John Pettersson, Viktor Nilsson 3 och Samuel Gustavsson 2.